Валута:
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Добре дошли в нашия магазин!

Количка

0 артикула
Филтри

Категории с падащо меню

Политика за личните данни

Нипас ЕООД и онлайн магазин www.decor-cake.com отговаря за обработката на личните Ви данни.

Нашият адрес е: София, бул. Сливница 125

Телефони: 0877306015, 0877306044

Електронен адрес за контакт: info@decor-cake.com.

Във връзка с Общия регламент за защита на личните данни EU 2016/679 бихме искали да Ви информираме, че Вашите данни, предоставени при регистрация в www.decor-cake.com, се обработват единствено и само във връзка с изпълнението на Вашата поръчка.

Ние гарантираме на своите клиенти конфиденциалността на предоставената ни информация и лични данни. Ние се задължаваме да не редактираме или разкриваме лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите предвидени от закона.

Личните данни, които се обработват от Администратор са: две имена, адрес за доставка на пратката, телефон.
Име и фамилия, Адрес за доставка, Телефон за контакт се предоставят единствено на куриерска фирма Рапидо или Спиди, които осъществяват доставката.

Във всеки един момент може да прекратите регистрацията си в магазина и да заличите предоставените от Вас данни.

Право на жалба до надзорен огран:

В случай, че обработването на Вашите лични данни не отговаря на изискванията на Закона за защита на личните данни, имате право да подадете жалба до надзорния орган Комисия за защита на личните данни: https://www.cpdp.bg/index.php

Ако имате въпроси относно личните Ви данни, моля, не се колебайте да се свържете с нас!

Върни До Горе