Комплект резци – Коледна елха и Ботушче

9.50лв.

Комплект от 2 пластмасови резци; идеален за приготвяне на бисквити и сладки, солени, шоколадови и фондан.Ботуш: 6 x 2,2 h cм – Коледна елха: 8 x 2,2 h cм

Изчерпан