Правила за доставка

!ВАЖНО!

Поръчки, пуснати една след друга от един и същи клиент – Ако сте направили повече от една поръчка и искате да обединим поръчките в една доставка е задължително да се обадите по телефон или да ни уведомите в полето “Бележки към поръчката” преди да финализирате последната си поръчка.  Ако не го направите, поръчките ще бъдат изпратени с отделни доставки, които Вие трябва да заплатите на куриерската фирма.

Онлайн магазин www.decor-cake.com използват за доставки куриерска фирма ЕКОНТ, които доставят пратки до всяка точка на страната.

Заплащането на поръчаната стока става чрез наложен платеж.

Цената за доставка е съгласно тарифата на куриера. Такса “Обявена стойност” и такса “Опаковка” не е включена в крайна сума за доставка! Тя ще бъде начислена при получаване на поръчката!

ВСИЧКИ ПРАТКИ ИМАТ ОПЦИЯТА “ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ”! МОЛЯ, ПРЕГЛЕЖДАЙТЕ ПРАТКИТЕ ПРЕД КУРИЕРА, КОЙТО ВИ ДОСТАВЯ ПРАТКАТА! 

РЕКЛАМАЦИИ ЗА ЛИПСВАЩА И ПОВРЕДЕНА СТОКА СЕ ПРИЕМАТ САМО, КОГАТО ПРАТКАТА Е ПРЕГЛЕДАНА В ПРИСЪСТВИЕТО НА КУРИЕРА И СТЕ НИ УВЕДОМИЛИ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА!

 ОБЕМНИ ПРАТКИ СЕ ИЗМЕРВАТ И ТАКСУВАТ ПО ОБЕМ, НЕ ПО ТЕГЛО ОТ КУРИЕРСКАТА ФИРМА!

 Обработка и изпращане на поръчки: от Понеделник до Петък.

Поръчки направени до 12,00 ч. се обработват и предават на куриерската фирма в същия работен ден ( с изключение на продукти, които се изработват по поръчка от категория: “Силиконови молдове с предварителна заявка“,  “Продукти от дърво”  и “Кутии с предварителна заявка“)

!Поръчки през м. Ноември и м. Декември може да бъдат изпращани с 1-2 дни закъснение поради натовареност!

Срока на доставката е в зависимост графика на обслужване на Еконт.

Неработни дни: Събота и Неделя.

Доставката на поръчана стока не се извършва в събота и неделя, както и на официални празници. Поръчки направени в петък след 12,00ч. се обработват и изпращат в понеделник.

 Цената на куриерската услуга се определя съгласно тарифата на куриерска фирма Еконт и зависи от населеното място, до което ще се изпрати пратката, обема и теглото на поръчаните продукти.