Уважаеми клиенти, Онлайн магазин Decor Cake няма да изпълнява поръчки на 24.05 и 25.05 Поръчки направени след 14:00 ч на 23.05 ще се изпращат на 26.05. 2023 г.

Правила за доставка

!ВАЖНО!

Поръчки, пуснати една след друга от един и същи клиент – Ако сте направили повече от една поръчка и искате да обединим поръчките в една доставка е задължително да се обадите по телефон или да ни уведомите в полето “Бележки към поръчката” преди да финализирате последната си поръчка.  Ако не го направите, поръчките ще бъдат изпратени с отделни доставки, които Вие трябва да заплатите на куриерската фирма.

Онлайн магазин www.decor-cake.com използват за доставки куриерска фирма “СПИДИ” и ЕКОНТ, които доставят пратки до всяка точка на страната.

Заплащането на поръчаната стока става чрез наложен платеж.

След като добавите продукти в количката трябва да попълните адрес и телефонен номер, избирате начин на доставка и в следваща стъпка се вижда цена за доставка съгласно тарифата на куриера. Такса “Обявена стойност” не е включена в крайна сума за доставка! Тя е включена в сумата при получаване на поръчката!

ВСИЧКИ ПРАТКИ ИМАТ ОПЦИЯТА “ОТВОРИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ”! МОЛЯ, ПРЕГЛЕЖДАЙТЕ ПРАТКИТЕ ПРЕД КУРИЕРА, КОЙТО ВИ ДОСТАВЯ ПРАТКАТА! 

РЕКЛАМАЦИИ ЗА ЛИПСВАЩА И ПОВРЕДЕНА СТОКА СЕ ПРИЕМАТ САМО, КОГАТО ПРАТКАТА Е ПРЕГЛЕДАНА В ПРИСЪСТВИЕТО НА КУРИЕРА!

 ОБЕМНИ ПРАТКИ СЕ ИЗМЕРВАТ И ТАКСУВАТ ПО ОБЕМ, НЕ ПО ТЕГЛО ОТ КУРИЕРСКИТЕ ФИРМИ!

 Обработка и изпращане на поръчки: от Понеделник до Петък.

Поръчки направени до 14,00 ч. се обработват и предават на куриерската фирма в същия работен ден ( с изключение на продукти, които се изработват по поръчка от категория: “Силиконови молдове с предварителна заявка” и “Продукти от дърво” )

!Обработката на поръчки през м. Ноември и м. Декември може да бъдат изпращани с 1-2 дни закъснение поради натовареност!

Срока на доставката е в зависимост графика на обслужване на Спиди и Еконт.

Неработни дни: Събота и Неделя.

Доставката на поръчана стока не се извършва в събота и неделя, както и на официални празници. Поръчки направени в петък след 14,00ч. се обработват и изпращат в понеделник.

 Цената на куриерската услуга се определя съгласно тарифата на куриерска фирма Спиди и Еконт и зависи от населеното място, до което ще се изпрати пратката, обема и теглото на поръчаните продукти.